Girls just wanna have fun

Hollandiai útibeszámoló, főleg rokonoknak, barátoknak, hogy ne aggódjanak, és saját magamnak is, hogy később ennek a nagy kalandnak minden részletére emlékezhessek.

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 20:21) Ezeket érdemes elolvasni
  • sunkiss: Miért nem irsz mostanában? Mi történt? (2011.08.26. 02:39) Megbolondultam
  • Miklas: Azert van az embernek testvere, hogy beteljesitse a szülök nagyszülökke valasanak BENNÜK egyre növ... (2009.11.01. 15:59) Üzenet egy ismeretlen jóakarótól
  • venator: Boldog születésnapot kívánunk! Legalább mi mérlegek tartsunk össze. :) (2009.10.20. 18:41) Magyarországon
  • Miklas: Bizony, bizony jo volt. Jobb volt mint jo! Köszönöm a szuper vendegvarast, vendeglatast! A narancs... (2009.09.12. 19:16) Hasznos és érdekes időtöltéseim a héten

Linkblog

Hasznos és érdekes időtöltéseim a héten

2009.09.12. 16:09 | ripsie | 1 komment

Először is hétfőn újra volt hollandórám. :) Tök örültem neki, amit közöltem is a tanárral. Ez már nyalizásnak számít? :) Elővezettem azt az ötletemet is, hogy szívesen írnék fogalmazásokat különböző témákban. Magyar dolgokról szeretnék írni, mint pl az oktatási rendszerünk vagy az egészségügy. Nem túl részletesen, csak annyira, hogy amikor spontán beszélgetésben előkerül a téma, már ne kelljen a szavakat keresgélnem. Már egy ideje foglalkoztatott ez a gondolat, de szükségem van arra, hogy egy beadási határidő motiváljon, ezért kell a tanár hozzá. Tetszett Josnak az ötlet, jövő hétre az oktatásról írok. Vagyis írtam, mert épp most lettem kész vele. Papíron több mint egy oldal, de begépelve csak fél. :( Bár abban maradtunk, hogy nem a mennyiség a lényeg, sőt, nem is jó, ha túl bő lére van eresztve egy írás, de mégis valahogy keveslem. Persze bőven van még mit mesélni a témáról, de azzal meg lehet, hogy túl hosszú lenne. Arra jutottam, hogy külön cím alatt írok még, ha a végére jutok, akkor beadom azt is, ha nem, akkor megmarad jövő hétre.

Szerdán itt volt nálam Miklás Németországból. Szuper napot töltöttünk együtt, pedig nem volt idő mindent megmutatni neki a környéken. Reggel 8 körül ért ide, aztán kivittem Dávidhoz a műhelybe egy kicsit szakmázni. A két fiú közös érdeklődési területe a hajóbelső-építés. Egy kis tapasztalatcsere és kapcsolatépítés mindenkinek csak jól jöhet. Aztán felmentünk a Lépcsőhöz reggelizni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dél lett mire megreggeliztünk. :) Mivel öttől dolgoznom kellett, ezért hazaugrottunk a melós ruhámért, és utána egyből Valkenburgbe mentünk körülnézni. Libegővel felmentünk a kilátóba, felmásztunk még pár lépcsőn a tetejéig, aztán fagyiztunk, és mindezekután még a bobpályán is csúsztunk egyet. Sajnos hamar elrepült az idő, még egy kis sétát tettünk a városban, de aztán indulnom kellett dolgozni. Ha legközelebb is erre jár Miklás, akkor majd Aachenben fogunk obban körülnézni, mert hiába van az itt a közelben, nem láttam még belőle sokat. Mint ahogy Maastrichtból sem. Még.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ripsie.blog.hu/api/trackback/id/tr661377324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miklas 2009.09.12. 19:16:35

Bizony, bizony jo volt. Jobb volt mint jo! Köszönöm a szuper vendegvarast, vendeglatast!
A narancs eddig is a kedvenc szineim egyike volt, ettol a naptol meg jobban azza lett.
süti beállítások módosítása