Girls just wanna have fun

Hollandiai útibeszámoló, főleg rokonoknak, barátoknak, hogy ne aggódjanak, és saját magamnak is, hogy később ennek a nagy kalandnak minden részletére emlékezhessek.

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 20:21) Ezeket érdemes elolvasni
  • sunkiss: Miért nem irsz mostanában? Mi történt? (2011.08.26. 02:39) Megbolondultam
  • Miklas: Azert van az embernek testvere, hogy beteljesitse a szülök nagyszülökke valasanak BENNÜK egyre növ... (2009.11.01. 15:59) Üzenet egy ismeretlen jóakarótól
  • venator: Boldog születésnapot kívánunk! Legalább mi mérlegek tartsunk össze. :) (2009.10.20. 18:41) Magyarországon
  • Miklas: Bizony, bizony jo volt. Jobb volt mint jo! Köszönöm a szuper vendegvarast, vendeglatast! A narancs... (2009.09.12. 19:16) Hasznos és érdekes időtöltéseim a héten

Linkblog

Üzenet egy ismeretlen jóakarótól

2009.10.29. 20:05 | ripsie | 3 komment

"Ha nem figyelsz,édesanyád férjhez ad mire újra hazajössz. :) Lázasan tevékenykedik hogy célba érjen.A kolegám és én is kaptuk már az álldást becsülettel tőle. :) "egyébként imádjuk" Lázasan mesélte hogy levágattad a hajad,és hogy így méginkáb kelendőbb lettél. Üdv itthonról:T.,édesanyád egyik szállítója aki volt olyan bátor és elszánt,hogy dacolva mamiddal megírja neked eme tényeket. :)"

Ezt válaszoltam neki:

"Kösz szépen a figyelmeztetést! Sajnos innen Hollandiából nehezen tudom Anyut szemmel tartani, de ha szépen kérlek, megtennéd helyettem? :) Amennyiben talál nekem egy okos, jóképű, Hollandiából épp csak szabira Magyarországra látogató kedves pasit, akkor értesíts, és rögtön nekiállok fátylat hímezni. Minden egyéb férjjelöltet fúrj meg, légyszi!

Előre is köszi!
Kati

Ui: Leveledet felolvastam Anyunak, szerintem mielőbb kezdj el valami jó magyarázaton gondolkozni. :)"

A bejegyzés trackback címe:

https://ripsie.blog.hu/api/trackback/id/tr671484890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miklas 2009.10.30. 18:17:29

Hüha, ez nem rossz. A helyesirasom nekem sem a legjobb....node ez... Egyebkent meg mire ez a nagy sietseg? Meg csak otthon sem laksz, hogy a nyakukon lognal es el kellene passzolni teged.
A valaszod csillagos ötös! Jo voltal!
Belegondoltam a dolgokba es az en anyukm is rendszeresen emlegeti a temat, valamint mindenfele jelölteket vadaszgat.....no de miert is?

ripsie 2009.11.01. 09:22:09

Szerintem az anyukáknak hangosabban ketyeg a nagymamis biológiai órájuk, mint nekünk a gyereket akarós. Lehet, hogy a mienk is náluk jelez, és mi nem is tudunk róla? :) De ha belegondolsz, nem is rossz ez, így nem a mi fejünk fáj miatta.

Miklas 2009.11.01. 15:59:20

Azert van az embernek testvere, hogy beteljesitse a szülök nagyszülökke valasanak BENNÜK egyre növekvö vagyat vagy tevednek?
Egyebkent is ez egy soha veget nem erö folyamat lenne, amit jobb nem inicialni. Elöször hazasodj meg, majd persze gyorsan legyen gyereked is, hogy a szüleid biztositva tudjak a csaladi genom fennmaradasat. Persze egy gyerek nem eleg am! Kettö vagy harom a nagyszülök idealkepe, csak epp valszeg a tied nem az. Kakas, büdös, üvölt es nem hagy aludni....mi lehet ennel jobb? :)
süti beállítások módosítása