Girls just wanna have fun

Hollandiai útibeszámoló, főleg rokonoknak, barátoknak, hogy ne aggódjanak, és saját magamnak is, hogy később ennek a nagy kalandnak minden részletére emlékezhessek.

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 20:21) Ezeket érdemes elolvasni
  • sunkiss: Miért nem irsz mostanában? Mi történt? (2011.08.26. 02:39) Megbolondultam
  • Miklas: Azert van az embernek testvere, hogy beteljesitse a szülök nagyszülökke valasanak BENNÜK egyre növ... (2009.11.01. 15:59) Üzenet egy ismeretlen jóakarótól
  • venator: Boldog születésnapot kívánunk! Legalább mi mérlegek tartsunk össze. :) (2009.10.20. 18:41) Magyarországon
  • Miklas: Bizony, bizony jo volt. Jobb volt mint jo! Köszönöm a szuper vendegvarast, vendeglatast! A narancs... (2009.09.12. 19:16) Hasznos és érdekes időtöltéseim a héten

Linkblog

Munkahelyi szappanopera

2009.09.30. 19:06 | ripsie | Szólj hozzá!

Bonyolult lesz, készüljetek fel! Régebben Angelique volt a menedzserasszisztens, az unokatestvére Iris pedig közvetlenül utána jött a hierarchiában. Aztán A.-et előléptették menedzserré, amivel a főmenedzsernek és egyben szeretőjének, Johnnak lett a jobbkeze. ;) I. megkapta A. posztját. Pár hónapra rá A.-ot kirúgták, hivatalos indoklás szerint nem volt igazán szükség a funkciójára. (A pletykák szerint nem végezte jól a munkáját.) A mi szempontunkból ez úgy nézett ki, hogy egy jó menedzserasszisztenst felváltott egy lusta, és a jó a válság áldozata lett. Eltelt 3 hónap, és egyszer csak azt hallom, hogy A. két nap múlva kezd, és ki tudja mi lesz I-vel. Aztán együtt dolgoztam este I.-vel, és elkezdett nekem panaszkodni A.-ra, hogy kitúrja őt. Eddig érthető. De! Rá akart venni, hogy legyek hűvös/bunkó A.-kel, és ha sokan így tesznek, akkor majd nem szeret itt dolgozni, és önként elmegy. Nem őrültem meg! Még ha kedvelném I.-t, akkor sem ásnám el magam szándékosan az új főnöknél. Aztán tényleg visszajött A., I.-nek pedig egy olyan nevetséges szerződést ajánlottak fel, amit nyilvánvalóan nem fogadhatott el.

És ez még csak fele volt a sztorinak. A. jó barátja volt Marliesnak. M. az a kolléganőm, aki a szobalányok főnöke, de ezt megunva, kitúrt a reggeliztetésből. Megtetszett neki, betanítottam, aztán elintézte, hogy ő kapjon 5 napot, én meg mehettem 2 nap reggeliztetés mellett 3 napra esti műszakba. Sebaj, közben megszerettem azt is. Szóval bár M. A.-nek volt puszipajtása, de azért jóban volt I.-szel is. Amikor John és A. kezdték megszervezni A. visszatérését, megpróbálták M.-t I. ellen hangolni. M. ezen úgy berágott, hogy az utóbbi időben már nem nagyon érdekelte a munkája. Ezt mindannyian észrevettük, csak nem tudtuk, mi az oka. Tele is volt a hócipőm a hanyagságától. Végül ő is úgy döntött, hogy inkább elmegy, mert nincs kedve ilyen társaságban dolgozni.

Most az a helyzet a hotelben, hogy I. már elment, M. még dolgozik, de munkát keres. Közben, akit tud, A. ellen próbál hangolni. A szobalányok mellé is álltak. A felszolgálók viszont inkább A. mellett vannak, nekik ugyanis jobb lett, mióta ő visszajött. Nagyobb a rend, a közvetlen felettes jó példát mutat (I. köztudottan munkakerülő volt), és még a napi munkába is beáll segíteni, ha arra van szükség. Az én véleményem, hogy igaz, hogy A. elfogadta a saját unokatestvére helyét, ami nem szép dolog, de ez nem az én bajom. Barátkozni nem óhajtok vele, főnöknek pedig nem rossz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ripsie.blog.hu/api/trackback/id/tr391418875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása