Girls just wanna have fun

Hollandiai útibeszámoló, főleg rokonoknak, barátoknak, hogy ne aggódjanak, és saját magamnak is, hogy később ennek a nagy kalandnak minden részletére emlékezhessek.

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 20:21) Ezeket érdemes elolvasni
  • sunkiss: Miért nem irsz mostanában? Mi történt? (2011.08.26. 02:39) Megbolondultam
  • Miklas: Azert van az embernek testvere, hogy beteljesitse a szülök nagyszülökke valasanak BENNÜK egyre növ... (2009.11.01. 15:59) Üzenet egy ismeretlen jóakarótól
  • venator: Boldog születésnapot kívánunk! Legalább mi mérlegek tartsunk össze. :) (2009.10.20. 18:41) Magyarországon
  • Miklas: Bizony, bizony jo volt. Jobb volt mint jo! Köszönöm a szuper vendegvarast, vendeglatast! A narancs... (2009.09.12. 19:16) Hasznos és érdekes időtöltéseim a héten

Linkblog

2009-02-22

2009.02.22. 01:00 | ripsie | 2 komment

Már régóta akartam egy bejegyzést írni a kedvenc honlapjaimról, és ma egy olyan blogra bukkantam, hogy azt mindenképp meg kell mutatnom nektek. (Gy.k. a blog egy interneten vezetett napló, mint ez itt, de nem feltétlen személyes dolgokról írnak benne.)

 

Szóval ez a blog: oszkarsag.blog.hu

Irtó jó stílusa van a srácnak, érdekes témákat vet fel, a véleménye kb. megegyezik az enyémmel, szereti Asimovot, érdekli a magyar nyelv (a helyesírás), zenét szerez (nem mindegyik a stílusom, de laikusként mégis tetszenek), stb. stb. stb. Ja, és kinézetre is szimpatikus. (Mackós, sötét hajú, körszakállas.) Miért nem személyesen futok össze egy ilyen pasival???

 

Egy másik új kedvencem: tarda.blog.hu

Egészen más világ. Meglehetősen vulgáris, de nagyon vicces. Tele van jobbnál-jobb sztorikkal, tök jó kikapcsolódásnak.

 

Aztán vannak komolyabb kedvenceim is: vastagbor.blog.hu és mover.blog.hu

Napi eseményekkel foglalkoznak, különböző visszásságokra hívják fel a figyelmet, amik a mai Magyarországon történnek.

 

A sok negatív után jól jön néha ez: szimpatikus.blog.hu

Bizony, jó dolgok is történnek otthon.

 

A következő kedvencem nem blog, hanem egy könyvajánló: http://orion8.extra.hu/scifi/konyvajanlo.htm

Innen böngészve már több könyvet is elolvastam, és amint lesz újra időm, folytatom.

 

Autós oldalakat is olvasok, bizony: totalcar.hu és autózz.blog.hu

Bár mostanában bele kellene húznom, és inkább a marktplaats.nl-t böngészgetnem, hogy mielőbb vehessek egy holland rendszámos autót.

 

Ja, és a reklámokkal foglalkozó blogokat majdnem kifelejtettem: addict.blog.hu és adrenalin.blog.hu

Mert igenis léteznek jó reklámok is. (Ha meg valamelyik annyira szörnyű, akkor legalább hadd röhögjön az ember egy jót rajta!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ripsie.blog.hu/api/trackback/id/tr29957642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2009.02.22. 20:09:18

Köszönöm, nagyon kedves vagy, ember nincs, aki végigolvasta bármelyik blogomat. Annyi esélyed volt, hogy még rövid.

Érdekes ez a Hollandia téma, nekem egész Hollandia redukálódik az eindhoveni reptérre, a buszra, és Amsterdam elég tágas értelemben vett belvárosára, de azt imádom. Kétszer voltam, utoljára januárban. Valamiért folyamatosan zongoratanár akarok ott lenni, de nem tudok zongorázni (dehogynem, de nem úgy). Ezek így azért nehéz elvárások. Ha elvisz a pilóta repülni, kérd el az igazolványát, mert olyat még sose láttál, és akkor megtudod a nevét. Nincs jobb tippem. A maradék pékárut meg hozzám küldd, de csak 8-9 körül.

ripsie 2009.02.22. 21:30:40

@Horváth Oszkár:
Tetszik az ötlet. Hogy ez nekem miért is nem jutott eszembe? Még jó, hogy ráfoghatom a szőkeségemre. Az egyetlen gond, hogy a bonbon és a tegnapi vacsorameghívás (!) után lehet, hogy az egész repülős dolgot lefújom. Nagyon nem az esetem szegény, nem kell, hogy hiába reménykedjen.
Pékárut nem igérek, de írj még pár érdekeset addig, és akkor felveszlek azoknak a listájára, akiknek hollandiai édességcsomagot viszek a legközelebbi hazamenetelemkor. :)
süti beállítások módosítása