Girls just wanna have fun

Hollandiai útibeszámoló, főleg rokonoknak, barátoknak, hogy ne aggódjanak, és saját magamnak is, hogy később ennek a nagy kalandnak minden részletére emlékezhessek.

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 20:21) Ezeket érdemes elolvasni
  • sunkiss: Miért nem irsz mostanában? Mi történt? (2011.08.26. 02:39) Megbolondultam
  • Miklas: Azert van az embernek testvere, hogy beteljesitse a szülök nagyszülökke valasanak BENNÜK egyre növ... (2009.11.01. 15:59) Üzenet egy ismeretlen jóakarótól
  • venator: Boldog születésnapot kívánunk! Legalább mi mérlegek tartsunk össze. :) (2009.10.20. 18:41) Magyarországon
  • Miklas: Bizony, bizony jo volt. Jobb volt mint jo! Köszönöm a szuper vendegvarast, vendeglatast! A narancs... (2009.09.12. 19:16) Hasznos és érdekes időtöltéseim a héten

Linkblog

Az új melóról

2009.12.30. 11:44 | ripsie | Szólj hozzá!

Többen kérdeztétek emailben, hogy milyen cég is ez, és pontosan mit fogok csinálni. Ez egy nemzetközi cég, vitaminkészítményeket fejleszt ki, gyárt és árul. Az alapító-tulajdonos egy német, de a cég központja itt van Hollandiában (jogi vagy adózási okokból), a fejlesztőrészleg pedig Amerikában. Az én feladatom a magyarországi vevőkkel való kapcsolattartás lesz elsődlegesen. Viszont egyelőre alig van ilyen, ezért a prospektusok magyarra fordítását is én végzem. Majd elkérem az angol, a német és a holland brosúrákat is, és valahogy csak összerakom a magyart. :) Csak viccelek, nem hinném, hogy komoly problémát jelentene a fordítás, mindig is jobban szerettem idegen nyelvről magyarra fordítani, mint magyarról más nyelvre. És, ha valamit végképp nem értenék, még mindig fordulhatok a halom kollégához, akik el tudják majd magyarázni, hogy miről is van szó. A későbbiekben, ha beindul a biznisz, valószínűleg rendszeresen járnom kell majd Magyarországra, hogy előadást tartsak a termékről.

És akkor jöjjön a negatívum.

1. A cég honlapja eléggé rémisztő. Arra épül a kommunikációjuk, hogy a gyógyszeripar összefogva az amerikai kormánnyal direkt eltitkolja az orvosi kutatások áttörő eredményeit, mert így folyamatosan újabb és újabb gyógyszereket tudnak az emberekre rásózni.

 2. A terjesztés részben (?) MLM-rendszerű. Utálom az MLM-et. Bár elhiszem, hogy hatékony lehet, csak nekem ne legyen közöm hozzá. Az előadások, amiket majd esetleg tartanom kell, azoknak szólnak, akik később MLM-rendszerben tovább fogják adni ezeket az ismereteket. De nem fogom hagyni, hogy engem is belerántsanak! Viszont nem hiszem, hogy ez a veszély komolyan fenyegetne. Ügynököt találnak kismilliót, de még egy olyan embert, aki a hollandiai központban magyarul és még több egyéb nyelven is hasznukra van, na, az már nehezebb feladat.

A bejegyzés trackback címe:

https://ripsie.blog.hu/api/trackback/id/tr711632278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása