Girls just wanna have fun

Hollandiai útibeszámoló, főleg rokonoknak, barátoknak, hogy ne aggódjanak, és saját magamnak is, hogy később ennek a nagy kalandnak minden részletére emlékezhessek.

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.25. 20:21) Ezeket érdemes elolvasni
  • sunkiss: Miért nem irsz mostanában? Mi történt? (2011.08.26. 02:39) Megbolondultam
  • Miklas: Azert van az embernek testvere, hogy beteljesitse a szülök nagyszülökke valasanak BENNÜK egyre növ... (2009.11.01. 15:59) Üzenet egy ismeretlen jóakarótól
  • venator: Boldog születésnapot kívánunk! Legalább mi mérlegek tartsunk össze. :) (2009.10.20. 18:41) Magyarországon
  • Miklas: Bizony, bizony jo volt. Jobb volt mint jo! Köszönöm a szuper vendegvarast, vendeglatast! A narancs... (2009.09.12. 19:16) Hasznos és érdekes időtöltéseim a héten

Linkblog

2008-08-07

2008.08.07. 16:01 | ripsie | 2 komment

Meg mindig nincs netunk. Evvan. A fene essen bele, hogy nem intezodik el magatol! :) En meg sajnos azt sem tudom, hol all a fejem, igy aztan mindig csak halogatom. A konditerembe is mindig holnap iratkozom be. :( Pedig azt mar tenyleg nagyon varom, csak hat mindig van valami tennivalo, meg faradt is vagyok altalaban, mire hazaerunk.

Kifestettuk a lakas nagy reszet. A konyha meg hatra van, valoszinuleg kovetkezo hetfon kerul majd ra sor. A nappali vilagos kek lett, az en szobam pedig terrakotta. En eloszor lenarancssargaztam, de kijavitottak. Legyen.

Mostanaban mindig faj valamim, tisztara, mint valami venasszony. Idonkent iszonyat eros fejfajas tor ram, raadasul nem az a regi nyilallos fajta, hanem tompabb, de hosszan tarto. Csak az idojarasra tudom fogni, mas otletem nincs, mitol lehet. Itt most eleg meleg van, ez munka kozben a vadlimnak nem jo, es neha az idegbecsipodesemet is erzem. Az izomgorcsokrol nem is beszelve! Regebben is ereztem idonkent a labamban, na, ez meg van most is, de legutobb pl. a vallam gorcsolt be olyan durvan, hogy a hotelben csapot-papot otthagyva rohantam megkeresni Szilvit, hogy masszirozza ki belole. Szerencsere az segitett. Emiatt is szeretnek edzeni jarni, ha javulna a kondim, talan kevesebb nyugom lenne. Asszem ennyi panaszkodas egyelore eleg, bar ha nagyon gondolkoznek, biztos eszembe jutna meg valami. :) 

Mindezen bajaim ellenere elhataroztam, hogy probalom kicsit kevesbe stresszelni magam. Foleg a meloval kapcsolatban. Altalaban keves az ember, igy aztan irto sok a tennivalo, en mag fel szoktam huzni magam, hogy semmit sem tudok rendesen megcsinalni, mert nincs ra idom. Na, ennek vege. Ha nincs eleg ember, az nem az en hibam, en megteszem, ami tolem telik, es bizonyos dolgoknal kevesbe fogok a minosgre is figyelni. A tobbiek nagy ivben .... bizonyos dolgokra, amikre en eddig mindig precizen odafigyeltem, de ezentul, ha nincs eleg idom ra, akkor majd en sem fogok erolkodni veluk. Szankcio ugysincs, csak nekem magamnak kellemetlen, ha valamirol tudom, hogy lehetett volna jobban is csinalni. De majd ezt az erzest is elnyomom.  

Nemsokara folytatodnak a holland nyelvoraink, varom mar, de irtora le vagyok maradva a hazikkal. En magam kertem, hogy legyen mit gyakorolni, de nem nagyon jutott ra idom. A konditerem utan ez lesz a kovetkezo, amit elintezek! :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ripsie.blog.hu/api/trackback/id/tr86605377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esti 2008.09.17. 09:57:45

Szia! Több mint egy hónapja semmi hír ... valami változást várhatunk?:)

ripsie 2008.09.19. 08:54:47

Tudom, hogy mostanaban ellustultam, de valahogy nem jutok hozza, hogy irjak. Igy, hogy otthon nincs net, ritkan fordul elo, hogy olyan helyen vagyok, ahol szamitogep is van, meg epp kedvem is, es raadasul ido is jut arra, hogy kidolgozzam a szoveget. Evvan, sajnos. Oktoberben otthon veszek egy laptopot, megoldjuk az otthoni netet, es utana ujra rendszeresen szeretnek irni majd.
süti beállítások módosítása